Chemie

Binnen de (klein) chemische sector draait alles om een doordacht en bovenal veilig ontwerp dat voldoet aan alle geldende wet- en regelgeving. Chemische processen gaan immers vaak gepaard met hoge drukken en temperaturen, wat tot gevaarlijke situaties kan leiden. Betrouwbaarheid en veiligheid staan bij Veenbrink RVS altijd voorop bij het ontwerpen en produceren van drukapparatuur.

Pilot plants

Veenbrink RVS levert hogedrukapparatuur binnen de (klein) chemische sector, voornamelijk voor de bouw van pilot plants. Hierbij draait alles om een veilig en betrouwbaar ontwerp. Door de gevaren en risico’s die gepaard gaan met hoge drukken en temperaturen is de productie van drukapparatuur onderhevig aan strenge wet- en regelgeving. Het ontwerp, de productie en het non-destructief testen van drukvaten voldoet aan de richtlijnen van de PED en staat onder streng toezicht van een onafhankelijke aangemelde keuringsinstantie (NoBo).

Drukapparatuur

Neem contact op


Op zoek naar hoogwaardige procesapparatuur? Heeft u vragen over één van onze producten? Schroom niet en neem contact met ons op. U kunt contact opnemen via het contactformulier en we zijn telefonisch bereikbaar via onderstaand telefoonnummer.

Veenbrink RVS

Algemeen

+31 (0) 348 47 50 41

privacyverklaring