Gecertificeerde lasprocessen

De jarenlange ervaring, kennis en kunde van Veenbrink RVS komen bij de klant sinds jaar en dag tot uiting in probleemloze oplossingen op maat. Kwaliteit is echter ook gewoon meetbaar. Certificeringen zijn hierin een graadmeter.

Lasdocumenten

Veenbrink RVS beschikt over zowel bedrijfsgebonden lasmethodecertificaten alsmede gecertificeerde lassers. Lasprocessen kenmerken zich bovendien door een uitgekiend beheer van materialen en materiaalcertificaten.

De laskaart (weld map) betreft een tekening van het product met daarop een verwijzingen naar de van toepassing zijnde lasmethoden (WPS). Voor elke lasmethode is een bedrijfsgebonden lasmethodekwalificatie (PQR) voorhanden. Daarnaast beschikken de lassers over lasserspecifieke kwalificaties (WPQ), waarmee zij de lassen conform de voorgeschreven lasmethode uit mogen voeren. Alle lassen worden gelogd in een weld log list.


Weld map

Laskaart met lasmethodebeschrijving

Welding Procedure Specification (WPS)

Lasmethodebeschrijving

Procedure Qualification Record (PQR)

Organisatiegebonden lascertificaat

Welder Performance Qualifications (WPQ)

Persoonsgebonden lascertificaat

Weld log list

Loglijst van aangebrachte lassen

Vendor documents

Kwaliteits- en fabricageboek

Neem contact op


Op zoek naar hoogwaardige procesapparatuur? Heeft u vragen over één van onze producten? Schroom niet en neem contact met ons op. U kunt contact opnemen via het contactformulier en we zijn telefonisch bereikbaar via onderstaand telefoonnummer.

Veenbrink RVS

Algemeen

+31 (0) 348 47 50 41

privacyverklaring