Voeding & dranken

Ook binnen de voedingsmiddelen en drankenindustrie zijn productieprocessen veelzijdig. Ieder product is uniek en dient op een eigen wijze bereid te worden. Naast het rekening houden met specifieke producteigenschappen, speelt hygiëne een wezenlijke rol bij het ontwerpen en produceren van apparatuur. Veenbrink RVS is bekend met alle (EHEDG-) richtlijnen hieromtrent.

Hoogste kwaliteits- en hygiëne-eisen

De voedingsmiddelen- en drankenindustrie is een gigantisch groot orgaan. Voeding voor mens en dier, voor jong en oud: dagelijks wordt er voor miljarden aan voedingsmiddelen en dranken gespendeerd. Van sauzen tot soepen, van snoepgoed tot vlees en van brood tot groente en fruit: u kunt het zo gek niet bedenken. De keuze is heden ten dage reuze.

 

Tegelijkertijd volgen ontwikkelingen in deze industrie elkaar in hoog tempo op. Veenbrink RVS levert wereldwijd machines aan grootmachten als Unilever en het Amerikaanse McCormick. De producten van deze grootmachten zijn alledaagse verbruiksartikelen die vrijwel iedereen kent en herkent. Vanzelfsprekend dat de machines dan ook moeten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en hygiëne-eisen.


Neem contact op


Op zoek naar hoogwaardige procesapparatuur? Heeft u vragen over één van onze producten? Schroom niet en neem contact met ons op. U kunt contact opnemen via het contactformulier en we zijn telefonisch bereikbaar via onderstaand telefoonnummer.

Veenbrink RVS

Algemeen

+31 (0) 348 47 50 41

privacyverklaring