Drukbesluit

Alle drukvaten met een maximaal toelaatbare druk van 0.5 bar voldoen aan de richtlijnen zoals opgenomen in de Pressure Equipment Directive (PED).

Ontwerpcode

Afhankelijk van het type drukapparatuur, de omvang, de aggregatietoestand van het medium en toelaatbare druk worden drukapparaten gecategoriseerd. De categorie geeft aan welke eisen gevolgd dienen te worden. Deze eisen zijn belegd in de bijbehorende module(s) en hebben tevens betrekking op zowel de apparatenbouwer als de Notified Body. Apparatuur die valt onder de PED-wetgeving wordt gebouwd conform de van toepassing zijnde ontwerpcode. De ontwerpcode geeft richtlijnen voor het ontwerp, de productie en het non-destructief testen van drukapparatuur. Hiermee wordt aan de in de PED-module gestelde eisen voldaan.

 


Neem contact op


Op zoek naar hoogwaardige procesapparatuur? Heeft u vragen over één van onze producten? Schroom niet en neem contact met ons op. U kunt contact opnemen via het contactformulier en we zijn telefonisch bereikbaar via onderstaand telefoonnummer.

Veenbrink RVS

Algemeen

+31 (0) 348 47 50 41

privacyverklaring