Zuivel

Binnen de zuivelindustrie is Veenbrink RVS bekend met de productie van alle typische zuivel verwerkende apparatuur. Voor één van onze vaste klanten ontwerpen en produceren we de apparatuur voor de verwerking van rauwe melk tot boter, kaas, yoghurt en andere zuivel gerelateerde producten. Gezien het grote aanbod binnen de zuivelindustrie speelt naast hygiëne ook efficiëntie een grote rol.

EHEDG-richtlijnen

Ook binnen de zuivelindustrie speelt hygiëne een grote rol. Gezien het grote aanbod binnen de zuivelindustrie, beseffen wij maar al te goed dat ook efficiëntie en een gebruiksvriendelijk ontwerp van groot belang zijn. Veenbrink RVS is dan ook bekend met alle EHEDG-richtlijnen: richtlijnen van de European Hygienic Engineering and Design Group. De zuivel gerelateerde producten van Veenbrink RVS worden geleverd aan zowel eindgebruikers als installateurs.


Veehouders

Veenbrink RVS produceert de gehele productielijn voor kaasbereiding. Van kaas- en pasteurbakken tot draineerbakken en van pekelbakken tot en met karntonnen: met ruim 30 jaar ervaring in de zuivelindustrie heeft Veenbrink RVS alle kennis en kunde in huis om hoogwaardige apparatuur te ontwerpen en produceren. In samenwerking met onze partner C. van 't Riet wordt menig veehouder voorzien van kaas- en pasteurbakken op maat. Zowel open als gesloten kaasbakken worden met de hoogste afwerkingsgraad afgeleverd voor de bereiding van 120 liter tot 12.000 liter wrongel.

Neem contact op


Op zoek naar hoogwaardige procesapparatuur? Heeft u vragen over één van onze producten? Schroom niet en neem contact met ons op. U kunt contact opnemen via het contactformulier en we zijn telefonisch bereikbaar via onderstaand telefoonnummer.

Veenbrink RVS

Algemeen

+31 (0) 348 47 50 41

privacyverklaring